test
test
Affy Language switcher

Publisert den 11. februar, 2015 | av Kristian Haraldsen

0

Næringslivsdagen 2015

Tekst og foto: Kristian Haraldsen

Næringslivsdager er noe mange forbinder med gratis ting, og denne skuffet ikke. Bedriftene hadde mye å by på, det var brosjyrer av alle slag, handlenett, luer, drikkeflasker, penner av alle varianter, pingvinkosedyr og konkurranser med premier som musikkanlegg, brettspill og en sykkel. Det viktigste for de fleste er muligheten man får til å snakke med de ulike bedriftene, og her var de frempå og ivrige om du spurte. NLU, Optimum og Indøk som samarbeidet om arrangementet, og i år var det ekstra stort.

Det var et godt utvalg av bedrifter i Aud. Max, og i Rosehagen holdt bedrifter rettet mot studenter fra Indøk og Handelshøyskolen til. Her foregikk det også ulike arrangementer som bedriftspresentasjon og jobbsøkerkurs med Deloitte, caseløsing med Nordea og Accenture samt CV-gjennomgang med Econa. I fotoklubbens fotostudio foregikk det også CV-fotografering og i festsalen holdt HR-direktør i HP, Yvonne Fosser et spennende foredrag om relasjoner i jobbforbindelse, om personlig omdømme og omdømmebygging. Hun gav også en rekke karrieretips og leveregler, der hun oppfordrer til å tørre å skille seg ut. I foredraget sitt forteller hun om hvor effektivt det kan være å bruke sosiale medier for å få kontakt og bli kjent med viktige personer i lederstillinger, men også til omdømmebygging.

Bilder fra næringlisvdagen: 


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑


Back to Top ↑