test
test
Affy Language switcher

Publisert den 10. mars, 2015 | av Kristian Haraldsen

0

Fartsfylt og nervepirrende 

Tekst og video: Kristian Haraldsen

Så var det tid for den årlige og fartsfylte akekonkurransen til Foreningen Hunkatten. Løpet foregikk i Ringneskleiva (Bakken ved vaktmesterboligen på Pentagon). Det var en stor folkemengde som møtte opp, enten for å beskue løpet eller delta. Blæst’n hadde møtt opp og spilte korpsmusikk underveis, men også de fleste andre foreninger stilte til start med doninger av varierte størrelser og i arbeid som lå bak. Arrangementet startet med en lagstafett med ølstyrting, denne avgjorde hvem som kjørte mot hverandre i heatene. Selve løpet var fartsfylt og spennende, og mange kjempet intenst for å vinne løpet. Det var til tider hard medfart når bilene til de mest ivrige støtet i hverandre i svingen, mens andre tok det roligere og passerte trygt over målstreken. Hunkattenes resultatliste fra løpet lyder som følgende:

  1. Foreningen Hunkatten
  2. PB
  3. Broderskapet Unity
  4. Hankattene

Det betyr at Hunkattene rykker til topps i foreningsligaen med hele fire poengs forsprang på Lærken og TF.

 

 


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑


Back to Top ↑