test
test
Affy Language switcher

Publisert den 13. mars, 2015 | av Kristian Haraldsen

0

KOMMENTAR: 6000kr for å parkere på campus Ås?

10866954_10153039695401355_790084654_n
Fredrik Nerol Kleven
Representant, NITO Studentene NMBU


Teknisk Avdeling ved universitetet la 3.mars fram et løsningsforslag til det økende parkeringsproblemet ved NMBU. De ønsker å kreve 6000 kroner i året fra studenter og ansatte for å kunne parkere på universitetets parkeringsplasser. I tillegg til dette ønsker ledelsen å redusere antall parkeringsplasser fra 1245 til 905 ettersom en betalingsløsning vil redusere behovet for parkering. Universitetet antar å tjene 2,1 millioner kroner årlig på denne løsningen, som er forslått innført i perioden 15. august til 1. september 2015. Tidsrammen som er foreslått på dette prosjektet er ekstremt stramt: Høringen foregår fra 3-17 mars, og avgjørelsen skal tas mellom 17-20 mars.

Byggingen av parkeringsautomatene er tenkt fra 30. juni i år. Jeg kjører selv bil og er innforstått med at noe må gjøres med parkeringsmulighetene på NMBU, samt at universitetet ønsker å holde en grønn profil. Men å presse fram en løsning som publiseres 4 dager før høringen avsluttes, der de 6500 studentene og ansatte ikke får mulighet til å påvirke en så drastisk avgjørelse er et overtramp fra universitetets administrasjon!

Hva kan du gjøre hvis du er imot denne ordningen? Først og fremst, del dette videre så andre studenter kan bli klar over hva som kommer til å skje neste høst. Kontakt studentorganisasjonen din dersom du er medlem av en og be de om å utforme et svar til høringsforslaget som kan sendes til ledelsen ved NMBU.

Les NMBUs høringsforslag for parkeringsregler!

 Parking_meter_1


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑


Back to Top ↑