test
test
Affy Language switcher

Publisert den 18. april, 2015 | av Kristian Haraldsen

Beruset løp under 3000m spy

Konkurranseinstinktet kom frem mellom fontener av spy.
Tekst og video: Alexander Egge og Kristian Haraldsen
Som en god oppvarmingsøkt før vorset før Postgirobygget vugger SPRELLfestivalen i seng, bar det et tydelig preg av glede da Over Rævne arrangerte 3000 meter øl. Kanskje var det det nydelige været som ga det store oppmøtet.

Forbi de som ropte på elgen kunne man se Rævne-karen Bernt Bjørnstad løpe seg inn til seier på 15:30. Det er under ett minutt bak verdensrekorden på 14:31 av Stian Stensland. Hunkatten Benedicte Been Simensen var den kjappeste kvinnne som fullførte full distanse på 31:30, mens kjappeste 1500m ble unnagjort av Anita Horten på 9:25.

Sang i video: Pur F – Fulle Gutter


About the AuthorBack to Top ↑


Back to Top ↑