test
test
Affy Language switcher

Publisert den 11. april, 2015 | av Kristian Haraldsen

0

– De som kommer for nostalgiens skyld, vil ikke bli skuffa.

Det er en stor overraskelse å høre at selveste Ravi vender capsen mot Ås og kommer hit for å rappe på sin egne halvhumoristiske, originale måte.
Tekst: Stian Rostad
Mange artister har opparbeidet seg det stemningsrike «allsang»-stempelet, men få artister har vel greid å kombinere dette med rask, konsonantrik rapping på samme måte som det selveste Ravi har. Jeg har hvert fall ingen problemer med å se for meg et korende publikum til låta «Utavdegsjælopplevelse», som halve Norge lærte på rams for et drøyt tiår siden.

Hei Ravi! Utrolig kult at du tar turen til Ås!
  – Gleden er på min side. Vanvittig kult at dere ringte meg og spurte!

Vi som er studenter i dag har tross alt fått dine megahits inn med morsmelka, så både spenningen og nostalgien er på topp!
– Wow. Det er vanvittig hyggelig å høre, og det varmer jo hjertet mitt, da. Jo, en gang i blant så skjønner jeg kanskje jeg muligens har vært borti morsmelka til noen kids. Det er for eksempel en russebuss i Fredrikstad i år som heter Utadæsjælåpplevelse2015. Crazy!!! Og vanvittig moro, da.

Vi gleder oss veldig til du kommer! Hva er det vi egentlig kan forvente?
– Da booking-gjengen ringte fra Ås, så var det med tanke på en nostalgisk Ravi-kveld. Og dette var før jul en gang. Det «ingen» viste da, var at jeg var i full gang med mer musikk, musikkvideoer, nytt band osv. osv. Så det blir både nostalgi og «brand new shit». Første singel slippes faktisk akkurat denne dagen – 17. april – så det blir releaseparty! Og jeg har minst én ganske kul overraskelse som jeg skal presentere på scena.

– Jeg må legge til: De som kommer for nostalgiens skyld, vil ikke bli skuffa. Jeg og bandet skal selvfølgelig kose oss med gamle hits, det blir dritfett.

Hva fikk deg egentlig til å skrive «Utavdegsjælopplevelse»?
– Tja. Det er jo den første låta som blei gitt ut under signaturen Ravi, sammen med Folk & Røvere. Kanskje det er en slags programlåt. Noe om hvem jeg vil være og hvordan livet burde være. Om frihet. Om trygghet. Det var åpenbart et eller annet jeg hadde på hjertet, for jeg husker jeg styra fælt med den låta. Over lang tid.

Til slutt, her i Ås elsker vi å danse på bordet. Hva med deg? Har du danset mye på bordet opp gjennom? Det hadde vært en ære å danse på bordet sammen med deg!
– Jeg må skamfullt innrømme at jeg har dansa litt lite på bordet i det siste. Har planer om å ta meg en skikkelig påskeferie før det braker løs med ny single, ny musikkvideo, konsert på Ås og moro-moro-moro. På ferie lover jeg å danse. Mye. Kanskje på et bord!

Ravi vil spille for oss i Festsalen, fredag den 17. april. Følg med på tuntreet.org for enda et intervju om hans bakgrunn og inspirasjon.


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑


Back to Top ↑