test
test
Affy Language switcher

Publisert den 9. april, 2015 | av Kristian Haraldsen

0

IVAR går viral 

Musikkvideoen som skulle være et lite bidrag til pikekoret IVARs revy har gått sin seiersgang og hadde mange visninger allerede før nasjonale medieer fanget den opp. 

Tekst: Alexander Egge & Kristian Haraldsen
Film: Pikekoret IVAR

Etter at Nationen omtalte Pikekoret IVARs kritikk av Sylvi Listhaugs landbrukspolitikk, har nå også Dagbladet fanget opp oppgjøret. Mens tidligere musikkvideoer har hatt opp mot 8000 visninger etter et år, har Norge trenger bonden på bare en uke hele 160.000 visninger – og det var før BBC satte dem på forsiden!

«Økonomene vil ta over gårdene våres. Kan ikke høste, de mangler hår på brøstet.», synger jentene og påpeker nødvendigheten av matsikkerhet. «Våkn opp Norge. Listhaug, du kan legge deg! Stadig mere mat vil Listhaug importere, men hør litt på oss, for vi må produsere. Hva skjer om denne verden rammes av en katastrofe?»

Du kan lese anmeldesen av deres revy i TT4, med utgivelse fredag 17. april.


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑


Back to Top ↑