test
test
Affy Language switcher

Publisert den 20. april, 2015 | av Kristian Haraldsen

0

Kildene til begeistring. Gratis.

Har gnisten forsvunnet og inspirasjonstørken gitt deg avkall på giv? Kanskje er foreleseren vanskelig å følge eller pensum for upresist til å gi forståelse. Tuntreet gir deg kildene til ny begeistring. Gratis, selvsagt.

Tekst: Alexander Egge

Undervisning i personlig tempo
Khan Academy har allerede blitt et godt etablert læreverktøy med flere tusen korte og presise forelesningsvideoer. De dekker store mengder av pensum av emner på NMBU, men de er på ingen måte alene med digital undervisning. Fra noen av verdens beste universiteter kan man få tilgang på interaktive nettkurs på edX. Nederst i artikkelen er en liste over anbefalte Youtube-kontoer.

Med Python Tutor kan du visualisere dine Python-koder og dersom matematikken ikke gir mening, kan WolframAlpha gi deg løsningene. Begge gir muligheten til å gå gradvis gjennom problemene frem til resultatet.

For de virkelige ambisiøse kan et nytt språk være deres vei inn nye markeder. Duolingo spillmatiserer språkundervisning og gjør språk morsomt.

Pensumfri sone
Nye ideer kan gi grunnlag til inspirasjon. TED gir deg flere tusen videoer av dyktige foredragsholdere som kan gi deg ny motivasjon, ellers få dine spørsmål besvart på Quora. Andre ganger kan ny motivasjon komme fra økt fysisk aktivitet. Endomondo er et treningsverktøy som gir deg oversikt over dine treninger. Kanskje kan statistikken over progresjon være motivasjon nok. For et skikkelig avbrekk kan justinguitar lære deg alt om gitar.

Aviser er sjeldent mer enn et par artikler som virkelig treffer leseren. iPad-appen Zite trekker ut artikler fra forskjellige aviser basert på leserens interesser og synkronisert med Pocket kan artikler lagres til nettfrie øyeblikk.

På Spotify kan du høre det Tuntreet anbefaler.

Anbefalt på Youtube
ChrashCourse
CGP Grey
MinutePhysics
Big Think
thenewboston
SciShow


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑


Back to Top ↑