test
test
Affy Language switcher

Publisert den 10. april, 2015 | av Kristian Haraldsen

0

TUBA TUBA og Signe Eide kommer på SPRELLfestivalen

Det er ikke bare Ravi og Postgirobygget som du kan få meg deg under SPRELLfestivalen. Signe Eide skal med sin blåmandag fyre i gang festuka og TUBA TUBA skal løfte Halvors hybel altfor lave tak.Stian Rostad 1-45    

Les flere kultursaker her!
Se flere videosaker her!

Publisert 10. apr 2015

TUBA TUBA

I motsetning til Ravi og Postgirobygget er det langt fra alle som har hørt om TUBA TUBA. Dette er et av de mer spennende bandene for de som har et ønske om å oppdage ny og kvalitetsrik musikk. Og hva er vel ikke en bedre måte å gjøre dette på enn å reise på konsert? Bandet har over de siste årene vist enorme mengder energi på mindre konsertscener rundt om i Oslo, og er nå et godt etablert liveband i byen. Sjekk ut albumet deres Ingen Konfrontasjoner på Spotify, der de presenterer en kompleks, varierende og allsidig musikkstil. Selv beskriver de platen som «en plate med mange lag, som veksler mellom det store og det lille, det fritt improviserte og det strengt arrangerte, mellom støyete gitarkaskader og knirkete trommemaskiner, dronete psykedelia og synthtung elektronika. Dette er et album i klassisk forstand. En musikalsk reise fra A til B, fra et band som strekker seg etter å utfordre og overraske, og for all del vil unngå å falle inn i en kjedsommelig rutinepreget komfortsone.» Sitert fra deres facebookside.

Så om du er på utkikk etter noe nytt og spennende, sjekk ut TUBA TUBA i Halvors Hybel onsdag den 15. april.

Signe Eide

Om du er hypp på noe roligere, eller rett og slett bare er vanvittig bakfull, kan kanskje Signe Eide kurere deg med sin befriende, mektige sangstemme. Signe er kun 18 år, men har et enormt talent. Som 17-åring varmet hun opp for Oslo Ess, Comet Kid, Samsaya og Lissie, samt liveopptreden sammen med Gåte, Laleh, Trefoldighetskoret, Den Norske Opera, KORK, Michael Bublé, Hanne Sørvåg, m.fl. Sangene hennes er selvfølgelig selvskrevne og kan minne om både Bon Iver og Caledonian Soul. Helt klart verdt å få med seg på en blåmandag. Det er til og med gratis inngang!

Konserten finner sted i Rosehagen den 13. april.

Les intervju med både Ravi og Postgirobygget på tuntreet.org de neste dagene.

 

 


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑


Back to Top ↑