test
test
Affy Language switcher

Publisert den 17. april, 2015 | av Kristian Haraldsen

0

Tuntreets revypris 14/15

Den årlige revyprisen rager høyt blant foreningene på Ås, og premien er den gjeve revypokalen og midtsiden i første høstutgave av Tuntreet.

IMG_2189

Festkveldene på Samfunnet har blitt fylt med mye innhold takket være stor innsats fra foreningene, og Tuntreet har hatt mye å skrive om. Revyåret har vært varierende, men stort sett av god kvalitet. Det er noe som har gjort arbeidet til årets revykomité vanskeligere, men det har vært god diskusjon for å kåre revyen prisen mest verdig.

Årets vinnere har sørget for god underholdning, de holdt publikums interesse gjennom hele revyen, og var ikke redd for å drite seg ut. Det var en klassisk revy med både humor, show, sang og musikk. Revyen skilte seg ut da den fokuserte lite på å tulle med andre foreninger, og passet for et bredere publikum. Dette var en godt gjennomført revy med mye å by på, og som mottok god respons fra publikum. Vinneren er en forening som har eksistert på Ås i lang tid, men som en tidligere år langt fra har vært forbundet med revypriser. Årets vinner er Hankattforeningen St. 1902.

Les revyanmeldelsen av Hankattforeningens revy  i Tuntreet utgave 2.

– Tuntreets revykomitè


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑


Back to Top ↑