test
test
Affy Language switcher

Publisert den 6. mai, 2015 | av Kristian Haraldsen

Høye svev og braklandingerTekst: Kristian Haraldsen   Foto: Kari Helena Kvandal

Det skulle ikke stå på innsatsen til årets hoppere da Den X-Clusive Stiftelse PB inviterte til sitt årlige arrangement Hup Cup. Det var lovet at det på ingen måte var avgjort at det kun skulle bli kamp om pallplassene for de X-clusive. Etter en time og 30 minutter var det derimot ikke mange ikke-X-clusive igjen som orket å bevitne de avgjørende hoppene, for det var en kald og sur dag. Det skulle likevel ikke stå på underholdningen, og heller ikke på stilen til hopperne. Her var det alt fra å renne nedover baklengs til å i det hele tatt ikke nå hoppkanten. Nordlands Trompet blåste i gang hvert hopp med en trompetsalutt før hver hopper la seg ut på tilløpet,  et morsomt innslag som ga det hele hoppkonkurransepreg. Kommentatoren til PB sørget også for å holde hoppstemningen oppe med god hoppkommentatorstil.

 


About the AuthorBack to Top ↑


Back to Top ↑