test
test
Affy Language switcher

Publisert den 6. mai, 2015 | av Kristian Haraldsen

0

Vår-LAN med NMBU GAMING

 

IMG_5800

Tekst og foto: Sanijela Brkan

NMBU Gaming arrangerte et todagers vår-LAN fra den 25-26. april, som viste seg å bli svært populært blant medlemmene i foreningen. Det endte med å få godt over 30 besøkende allerede første dag, hvor noen av hovedattraksjonene var mariokart- og league of legends turneringer.

Gaming-entusiastene i denne foreningen har kjær mange forskjellige spillformer selv om flesteparten samles rundt LAN-tider, og det ble satt opp brettspill, og et konsollhjørne med både retro og nyere spill for å tilby noe til enhver. Vennskapsforeningen brettspillforeningen kort-og bredt stilte med brettspill som vanlig, for å gi gamerne et avbrekk fra pc-skjermen.

Arrangementet ble en suksess med mange glade og engasjerte gamersjeler, med en del interessante kamprop og hvesing da lysene ble skrudd på utover kvelden. Alt i alt en helt vanlig dag i gamingverdenen.


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑


Back to Top ↑