test
test
Affy Language switcher

Publisert den 13. september, 2015 | av Kristian Haraldsen

0

Fergerace med MF Svela

 

Tekst: Kristian Haraldsen
Video: Kristian Haraldsen og Kari Helena Kvandal

Med nyinnkjøpte gummibåter, og med øl og sol i rikelig mengde var det duket for verdenspremieren av MF Svelas Fergerace. Fem øl per mann, og med både løping og roing på programmet skulle konseptet vise seg å bli en publikumsslager. Racet bydde på mye underholdning og morro for både våte deltagere og de litt mer tørre publikumerne. Arrangementet hadde sitt startskudd i tretiden fredag den ellevte og arrangementet ble avholdt eksklusivt for stedsforeningene på Ås. Til start stilte åtte vinnerklare foreningslag, og samtlige hadde på forhånd blitt oppfordret til å «style» gummifarkomsten de stilte med. En oppfordring som de fleste hadde tatt på strak hånd. Prisen for beste stylet båt var det Nordlands Trompet som ble tildelt. Pris for beste show fikk Bergensforeningen Breiflabb og Trøndernes Fagforening sammen for å holdt krangelen gående under hele konkurransen. Raskeste lag ble MF Svelas andrelag, med en imponerende rask rostil. En meget vellykket verdenspremiere og et morsomt bidrag blant foreningsarrangementene på Ås. Vi gleder oss til neste år.


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑


Back to Top ↑