test
test
Affy Language switcher

Publisert den 2. oktober, 2015 | av Kristian Haraldsen

0

For full hals på Stentorbodega

Untitled-1

Untitled-3

Untitled-4


Untitled-6

Skjelvende røster, den ene i valsetakt, den andre i noe mer udefinert, men unektelig vakkert. Noen nynner, andre feller ei tåre, majoriteten ler. Forsangeren kan kun siste vers, korser seg og ber om syndenes forlatelse for å så åpne med sin hese røst i en tilsynelatende kamuflert D-moll. Trekkspilleren klarer kun C-dur etter at dagsrevyen er forsert og to øl er inntatt. «Bare jaskeri å begi seg utenom de hvite knappene», proklamerer han morskt i «Dar kjem dampens» fjerde strofe. Gleden blir imidlertid av kort varighet da han slår til med et heftig, improvisert mellomspill for å så bomme stygt i det refrenget på Ivar Medaas’ mesterstykke etter «bokji» skulle hugge i gang igjen. Det bruker å harmonere, dirigent, korist og organist i mellom på Stentorbodega.

Untitled-2

Ås studentenes «lille grønne» kastet nok en gang glans og glede over Studentsamfunnets høytidshall for ei lita tid tilbake. Salmer som står Agrarmeteropolens sjel så hjertens nær klinget atter muntert i vår alles kjære Thorval’s beste venn; Bodegaen. «Stinn brakke» er vel et dekkende uttrykk å nytte for kvelden. Det var ikke de beste sangforhold, dog truget de mest engasjerte seg igjennom mang en vise av Åsånds art. Den runde bords bekransning var folk av både Jørgen Hattemaker og Kong Salomos rang reint sangteknisk. For undertegnedes del kan en ikke gjøre annet enn å takke VårHerre for at ensemblet også favnet om herrer med sixpence og piker i blomstret bluse og kjole – Å gi ordre til den stripekledde med bowlerhatt om at «Vi tar’n i A» er like meningsløst som å gråte over spilt mjølk- det kunne vært øl.

Tuntreet oppfordrer herved alle og enhver til å lære seg følgende sanger før neste Stentorbodega eller liknende evenement tar til igjen;

– Jeg og’n Torvald og Johannes
– Bodegavise

Untitled-5


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑


Back to Top ↑