test
test
Affy Language switcher

Publisert den 6. oktober, 2015 | av Kristian Haraldsen

0

Intimkonsert med Sangkoret Lærken


Lerken_2

Det var få stoler satt fram i Café Klubben denne høstkvelden, men folk klarte å finne frem noen flere før det hele startet. Inn fra Rosehagen kom de fargerike og hattprydede spaserende i par, og det var så mange av dem at jeg tror nesten de overgikk publikum i antall, så intimt ble det. For oss som har hørt dem før var Sangkoret Lærken seg selv lik med sang om longs, telemarkski, bananer, natur og så videre i den dur.

Det var god stemning i publikum, og de kniste og flirte til lærkenes sangtekster og dramatisering. Mens melodiene kimte i Café Klubben var det et stille og lyttende publikum langt fra revyenes pratekultur. Flåklypa-medley fylte den minste krok i caféen med godlyd og høstet stor applaus fra publikum.

Telegram: Sangkoret Lærken kunne meddele at de stiller til stortingsvalg 2017. De skal ta inn alle flyktningene i Norge, og blir det for trangt, så har de løsningen. Da kan de sende et visst Ås-kor til et noe ganske annet land.

Etter siste sang ropes det ”mere, mere” fra koret selv, men også fra publikum, så de gikk med på å ta en ekstra sang. ”En lystig sang”- blir det, og koret trampet så hardt til takten at jeg begynte å frykte for om benkene skulle briste, men de tålte det denne gangen også.

Tekst: Kristian Haraldsen
Foto: Bendik Hassel


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑


Back to Top ↑