test
test
Affy Language switcher

Publisert den 10. november, 2015 | av Kristian Haraldsen

0

The Human Nature i Rosehagen

 

Layout_1

The Human Nature fylte mandag 2. november Rosehagen med melodi, gitarsoloer og fin sang. Det store publikumet uteble, men ble en flott intimkonsert for dem som våget seg en tur.

Bandet har eksitert siden 2012, har gitt ut to EP-er og gjort en del konserter i Oslo og Østfold. Bandet kaller seg en kvartett, og i besetningen var det Martin Nybraaten på vokal og gitar, Lars Martin Torp på bass og synth, Stian Wahlberg Krogh på trommer og Christina Whalberg på perk og som korist.

Musikksjangeren definerer de som indierock og går ut på nett med at de arrangerer ballader ved å kombinere organiske og elektroniske elementer. De sier at tekstene deres er ekstensielle, og omhandler menneskets åndelige søken etter fred, frihet, tro, håp og kjærlighet. Noe klisje kan dette høres ut, men musikken var stemningsfull og høstet god applaus fra publikum.

De levde seg godt inn i musikken, og det var tydelig at rytmen spredde seg i Rosehagen, for publikum lyttet og nikket velvillig til musikken. At bandet liker det de gjør kom tydelig frem. De var ivrige på mellomspill og gitarsoloer og musikken bar preg av mystikk, dysterhet. Den var likevel leken, og holdt et fyldig og dynamisk lydbilde. Avsluttingene på sangene var varierte, fra bråstans til lange og lekne sluttsekvenser.

Kristian Haraldsen2


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑


Back to Top ↑