test
test
Affy Language switcher

Publisert den 29. mars, 2016 | av Kristian Haraldsen

0

Kurt Stilles Mindeløp

DSC_1805

DSC_1846

Skjermbilde 2016-03-29 kl. 13.53.52

Fredag 17. mars arrangerte Sangkoret Lærken sitt tradisjonelle skøyteløp, Kurt Stilles Mindeløp. Som tidligere år møtte også Kurt Stille opp denne gangen, for å bevitne arrangementet og delta i dommerpanelet. Rektor Marit Sundli Tveit stilte også opp i dommerpanelet i selskap med Boksmia-Laila.

Det var deilig vårtemperatur og med glimt av sol lå det an for en skikkelig folkefest. Det ble det, med mange skuelystne som hadde tatt turen for å se. Åsblæst’n sørget for musikalske innslag og dermed var alt klart for et praktfullt skøyteløp, med unntak av at isen nok var i det våteste laget.

Løpet ble arrangert med flere innledende heat og på dommerpanelets poenggivning gikk de beste lagene videre til semifinale og finale. Det var mange lag som hadde meldt seg på for å kjempe om den gjeve gullskøyten, som var løpets vinnertrofé. Det ble et meget så variert spekter av isdans, den ene dansen mer imponerende enn den andre. Fra tradisjonell isdans som Gents Academy viste seg å mestre godt til UKAs stuntgruppe som viste synkrondans på is. Arrangementet gikk rolig for seg, men det hele så ut til å ta en dramatisk vending da Åsblæst’ns lag ikke gikk videre til finalerunden. Musikkorpset svarte da med å vende snuten hjemover. Etter et krisemøte i dommerpanelet ble det besluttet at Åsblæst’n fikk delta likevel og det ble musikk til finaleheatet også.

Til slutt stod Lærken øverst på podiet, i selskap med Hunkattenes lag på andreplass og Åsblæst’ns lag på tredjeplass. For øvrig akkurat samme sluttresultat som i fjor og alle tidligere år.

 


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑


Back to Top ↑