test
test
Affy Language switcher

Publisert den 8. mars, 2018 | av Halvor Ekeland

0

Det er gøy med forandring!

Mange har lagt merke til at CaféKlubbens stilrene møbler har blitt byttet ut til fordel for myke bruktfunn, men få har fått med seg alle de nye endringene på Samfunnets grønn-brune bule. 

Caroline Lensjø-Alvin er nytilsatt sjef og har hatt en klar visjon om hva hun ville gjøre om.

Fra enkelt og svart til grønn og brun velur. Det er kanskje den mest merkbare, men langt fra den eneste forandringen som CaféKlubben har gjennomgått den siste tiden.  

Caroline Lensjø-Alvin er nytilsatt sjef og har hatt en klar visjon om hva hun ville gjøre om.  

– Jeg ville gi CaféKlubben mer kaféfølelse, utbryter hun. Caroline står bak baren og peker bort på de nye møblene. Hun forklarer at de, til forskjell fra de høye bordene som tidligere sto framfor baren, tilbyr studentene et mykt og avslappet sted å sitte. 

Caroline går på miljø- og utviklingsstudier på første året. 21-åringen fra Rygge innrømmer at hun synes forandring er gøy. Og hun er virkelig ikke redd for å ta i et tak for å få det til. Nye møbler har kommet inn og det har også flere spennende ølsorter. Etter litt kjapp hoderegning finner Caroline ut at de nå har over 20 typer øl bak disken. De håper hun å kunne rullere etter smak og etterspørsel. Dessuten er det nå bestemt at det blir varmretter å kjøpe både mandag, tirsdag og onsdag – og alltid et vegetarisk alternativ.  

Caroline koser seg i den nyoppussede Caféklubben med en utgave av tuntreet.

Caroline sier selv at hun liker å lede og har satt stor pris på den friheten hun har fått i rollen som klubbvert i caféen, som er et velferdstiltak for studentene i regi av SiÅs. Allerede har Klubben satt rekordomsetning, men mer skal det bli. Mer musikk og utepils er bare noe av det Tora og Thorvald har å se fram til i CaféKlubben dette semesteret.  

– Vi gleder oss til å arrangere onsdagsvors med beerpong-turnering og intimkonserter. Eller kanskje darts? spør hun entusiastisk.  

– Det jeg håper er at folk vil komme hit. Gjerne for å sette seg ned og slappe av, men også for å skape liv. Det er jo viktig å kose seg, avslutter hun med et smil.  

Det må legges til at de mer strikte møbelentusiastene blant studentmassen ikke trenger å fortvile. Enda står mye av Snøhettas enkle design i CaféKlubben, og de høye bordene har ikke blitt flyttet lenger enn til et lagerrom et annet sted på Samfunnet.  

Psst! Mer informasjon om ukemenyen og alt som skjer i CaféKlubben finnes på facebook.com/cafeklubben

 

Journalist: Stine Lise Wannebo
Fotograf: Gunnar Størseth Haarr


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑


Back to Top ↑